Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The War Z za free

kamil19.1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem prywatny serwer do warz na necie. Mają na razie trochę bugów i problemów technicznych ale za free to nie można narzekać.

Forum:

UWAGA: Sciągajcie wersje z 1 posta na dole nie z tematu

Jeżeli potrzebujecie pomocy to piszcie tutaj

Opublikowano

Ja mam problem. Gdy już zrobie wszystko to jak włączam warZ to mi wyskakuje coś takiego: There was a problem downloading from CDN server...

76561198033711010.png

Opublikowano

Ten emulator jest traktowany jako piractwo.

MPCforum nie toleruje piractwa.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

@up to nie jest emulator, tylko prywatny serwer ;)

mpc chyba toleruje takie coś, w dziale DIablo 3 byyyyyyyyyyło dużo wzmianek o prywantych serwerach

Opublikowano

@up to nie jest emulator, tylko prywatny serwer ;)

mpc chyba toleruje takie coś, w dziale DIablo 3 byyyyyyyyyyło dużo wzmianek o prywantych serwerach

A mi się zdaje że nie toleruje, bo było już kilka tematów w których było napisane o tym emulatorze.

Wszystkie z nich lądowały w koszu.

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Ale zauważ że to nie jest emulator, tylko serwer prywatny.

Jedno z drugim różni się tym, że emulator to piractwo i każdy użytkownik używający tego powinien zostać ukarany (oczywiscie nie zostanie, ale to kwestia tego, że prezydent i reszta tego chłamu w Polsce jako obcowanie z kompem odbiera emaile), a za serwer prywatny odpowiedzialny jest tylko załozyciel(e).....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...